Wetenschap en innovatie om iets beters te creëren voor de rokers in de wereld

Onze 35.000 medewerkers wereldwijd zijn verenigd door één doel: to create something better for the world's smokers*. Ons werk op het gebied van wetenschap en innovatie zorgt voor een nieuw assortiment, met hoge kwaliteitsproducten van de volgende generatie.

We verbeteren onze traditionele tabaksproducten voortdurend, om onze consumenten altijd de beste kwaliteit en smaak te bieden. Maar we zijn nu tegelijkertijd getuige van de grootste consumentenverschuiving in onze geschiedenis: miljoenen rokers in de hele wereld stappen over op potentieel minder schadelijke alternatieven voor tabak.

Wij willen dat rokers kiezen voor producten met lagere gezondheidsrisico's en moedigen hen aan om die verandering te maken door een assortiment van kwalitatief hoogwaardige Next Generation Products (NGP) te bieden, die allemaal gebaseerd zijn op toonaangevende wetenschap.

In 2013 hebben we de wereldwijde octrooiportefeuille voor vape-technologieën van de oorspronkelijke uitvinder van de e-sigaret Hon Lik overgenomen. De heer Hon Lik werd toen in ons bedrijf verwelkomd als hoofd van ons Research & Development team in China en hij is dat nog steeds.

De kern van onze NGP-assortiment is het baanbrekende vapemerk Myblu.

De NGP-technologie evolueert snel en we hebben onze wetenschappelijke en technische capaciteiten in 2017 aanzienlijk uitgebreid met de overname van het innovatiebedrijf Nerudia. Nerudia richt zich op de ontwikkeling van een pijplijn van innovaties, die verder gaat dan alleen maar vapen.

We blijven onze multi-categoriale aanpak versterken door onze aanwezigheid in verwarmde tabak en moderne orale nicotine uit te breiden.

We stellen hoge eisen en willen een belangrijke bijdrage leveren aan het groeiende onderzoek naar vaping en andere producten. Dit omvat het beoordelen van hun veiligheid en het aantonen van hun potentieel om het risico op ziekten in verband met roken te verminderen. We voldoen aan de steeds veranderende regelgeving in de markten waarin we actief zijn om de ontwikkeling van nieuwe en potentieel veiligere producten mogelijk te maken.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van NGP, zie de nieuwssectie op deze pagina of volg ons opTwitter @ImperialBrands

*iets beters creëren voor de rokers in de wereld