25/01/2021

Imperial Brands Nederland is erkend als Top Employer 2021 in Nederland.

De Top Employers voor 2021 zijn aangekondigd en Imperial Brands Nederland is erkend als Top Employer in Nederland.

De certificering als Top Employer toont de toewijding van een organisatie aan een betere arbeidswereld en laat dit zien door middel van een uitstekend HR-beleid en people practices.

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. De survey heeft betrekking op 6 HR-domeinen, bestaande uit 20 topics zoals People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion en meer.

Kirsty Hagg, HR Director Imperial Brands Western Europe: "Ik ben erg blij met onze Top Employer-certificering - dit is een erkenning van onze voortdurende inspanningen om een omgeving te creëren waarin onze mensen optimaal kunnen presteren."

David Plink, CEO van het Top Employers Institute, zegt: “Ondanks het uitdagende jaar dat we hebben meegemaakt (dat zeker een impact heeft gehad op organisaties over de hele wereld), heeft Imperial Brands Nederland de kracht aangetoond om hun mensen op de werkvloer op de eerste plaats te zetten. Met trots delen we de aankondiging van dit jaar en feliciteren we de organisaties die in hun respectievelijke landen zijn gecertificeerd via het Top Employers Institute programma. "

Het programma heeft meer dan 1 600 Top Employers gecertificeerd en erkend in 120 landen / regio's verspreid over vijf continenten.

 

Over Top Employers Institute

Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit op het gebied van erkenning van uitmuntendheid in HR-beleid. Wij helpen een dergelijk beleid te versnellen om de werkomgeving te verbeteren. Via het certificeringsprogramma van Top Employers Institute kunnen deelnemende bedrijven worden gevalideerd, gecertificeerd en erkend als employer of choice. Top Employers Institute werd 30 jaar geleden opgericht en certificeerde inmiddels meer dan 1600 organisaties in 120 landen / regio’s. Deze gecertificeerde Top Employers hebben een positieve impact op de levens van meer dan 7 miljoen medewerkers wereldwijd.

Top Employers Institute. For a better world of work.