30/01/2020

We zijn verheugd dat we in 2020 voor het derde achtereenvolgende jaar worden erkend als 'Top Employer Europe'.

Onze activiteiten in Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, Polen, Slovenië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en - voor het eerst - België en Italië zijn gecertificeerd op landelijk niveau.

Ook ons bedrijf in Taiwan is uitgeroepen tot Top Employer 2020, waardoor het aantal gecertificeerde Imperial-dochterondernemingen dit jaar tot een recordhoogte van 12 is gestegen.

Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit voor de erkenning van uitmuntendheid in de omstandigheden die bedrijven voor hun mensen creëren.

Bedrijven die deelnemen aan het prestigieuze certificeringsprogramma kunnen de status van 'Top Employer' verwerven. Dat gebeurt na een uitgebreide analyse van ontwikkeltrajecten van medewerkers.

Het Instituut analyseert  600 ontwikkeltrajecten in tien gebieden: Talent Strategy, Workforce Planning, Talent Acquisition, On-boarding, Learning & Development, Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits en Culture.

Group HR-director Gert Schrijver: "Het is fantastisch dat Imperial in veel van onze vestigingen is erkend met het Top Employer-certificaat."

"Deze prestatie is een compliment voor het harde werk om ons HR-beleid en de procedures voortdurend te verbeteren. Het bevestigt ook onze status als toonaangevende werkgever."

"Ik kijk ernaar uit dat meer van onze vestigingen zich in het komende jaar bij het Top Employer-netwerk zullen aansluiten, om zo onze wereldwijde dekking verder te vergroten."