WERKEN BIJ IMPERIAL BRANDS

Een baan bij de Imperial Brands groep betekent kiezen voor een internationale groep die de uitwisseling van expertise uit de hele wereld stimuleert. Het biedt je ook de kans om jezelf te overtreffen, binnen onze gemeenschappelijke waarden.

Onze waarden zijn niet alleen woorden. Ook daden. Ze betekenen betrokkenheid van ons allemaal om zo een gemeenschappelijk doel te bereiken.

WE CAN: ALLES IS MOGELIJK, SAMEN ZULLEN WE SLAGEN

Onze positieve houding is de motor van ons succes. We werken samen om de beste oplossingen te vinden en we zorgen ervoor dat we samenwerken om ze te implementeren. Er zijn altijd redenen waarom het mogelijk is, niet waarom het onmogelijk is. Het gaat niet om het bereiken van perfectie, maar om een pragmatische aanpak en ermee doorgaan terwijl we ons aanpassen. En als het de eerste keer niet werkt, zoeken we uit waarom en proberen we het opnieuw.

I OWN: IK ZIE HET, IK PAK HET AAN, IK VOER HET UIT

Ik begrijp wat er moet gebeuren om onze doelen te bereiken. Als het nodig is, neem ik het voortouw en zorg ik ervoor dat het snel gebeurt. Ik toon initiatief en moedig samenwerking aan. Op mij kan je rekenen voor de beste oplossing.

I AM: MIJN BIJDRAGE TELT MEE. IK DENK EN SPREEK VRIJUIT. IK GA EERLIJK TE WERK

Mijn werk is integraal deel van ons succes en mijn bijdrage is waardevol. Je kunt erop rekenen dat ik op de juiste manier handel. Ik moedig anderen aan om hetzelfde te doen: een waardevolle bijdrage leveren, vrijuit praten en eerlijk te werk gaan.

WE SURPRISE: NIEUW DENKEN EN DOEN OM GRENZEN TE VERLEGGEN

We dagen ingesleten gewoontes uit en komen met nieuwe en betere oplossingen. We streven ernaar om de verwachtingen te overtreffen door dingen anders te zien en anders te doen.

I ENGAGE: IK LUISTER, IK DEEL, IK MAAK VERBINDEN

Ik hou van luisteren, leren en ideeën delen. Ik moedig feedback aan en gebruik het om anderen te ontwikkelen. Ik gebruik communicatie om te beïnvloeden en te motiveren. Ik begrijp mensen en bouw sterke partnerschappen op. Ik moedig anderen aan om hetzelfde te doen.

WE ENJOY: UITDAGINGEN MET PLEZIER AANGAAN

We zien oplossingen, geen problemen. We houden van uitdagingen en werken samen om ze in kansen te veranderen. We genieten van wat we doen en vieren gezamenlijk ons succes. Ons gevoel voor humor is net zo groot als onze vastberadenheid om te slagen.

 

GRADUATE-PROGRAMMA

Bij Imperial Brands nodigen we je uit om deel te worden van een uitdagende, sterk gereguleerde en concurrerende sector. Wil je jezelf overstijgen, je talent ontwikkelen en uiteenlopende, boeiende uitdagingen aangaan?

Doe dan mee aan ons Graduate-programma. Dit biedt afgestudeerde high-potentials een unieke kans om de leiders van morgen te worden.

Binnen de Global Graduate-community word je opgenomen in een multidisciplinair team met alle middelen om je carrière van de grond te krijgen.

Naast je dagelijkse verantwoordelijkheden is dit een unieke kans om:

  • Samen te werken binnen een internationaal team.
  • In aanraking te komen met het managen van een wereldwijd bedrijf.
  • De basis van projectmanagement te leren.
  • Zichtbaar te worden naar senior leadership door je opdrachten.
  • Onze 6 waarden vanaf het begin van je loopbaan in de praktijk te hanteren.

Meer informatie over het Graduate-programma